ТОП кращих слотів Novomatic

Novomatic (Новоматік) - велика австрійська компанія ігрових автоматів, що веде діяльність з 1980 року. Завдяки розробкам у сфері азартних ігор, провайдер завоював популярність у всьому світі. На сьогоднішній день під відомим брендом було випущено більше 300 унікальних слотів, що відрізняються великими коефіцієнтами віддачі, чесністю і прозорістю. Тисячі гравців в усьому світі віддають перевагу ігровим автоматам від Новоматік, ТОП-10 яких казино Joker Monarch підготувало спеціально для вас!

Lord of the Ocean \ Lord of the Ocean Deluxe

Lord of the OceanЛорд океану, Володар океану, Нептун, Посейдон - в народі аркада носить різні назви, появі яких сприяє тематичне оформлення слота. Зовні він виглядає привабливо - хороша графіка, якісний звуковий супровід, створений спеціально для кожного символу, оформлення в стилі підводного світу і грецької міфології. Під час обертання, на барабанах відображаються класичні знаки, скрині зі скарбом, воїни і русалки, сам бог Посейдон.

Ігровий автомат «Lord of the Ocean» складається з 5 барабанів і 10 виграшних ліній. Перед спіном гравець може вибрати кількість активних напрямків, а також розмір ставки. Слот пропонує автоматичний геймплей - котушки будуть обертатися до тих пір, поки сам гравець не вирішить зупинитися. Ще одне цікаве рішення Новоматік — можливість спробувати удачу та подвоїти виграш. Зігравши з дилером в «червоне-чорне», можна примножити виграш до 32 разів.

Ігровий автомат від Новоматік «Володар океану» має власну фібулу, що представляє собою особливий символ — Скаттер. При випаданні 3 однакових знаків на поле, гравцеві нараховується 10 безкоштовних обертань, під час яких одна випадково обрана картинка отримує особливу властивість і під час обертання стає «розсипною». Таким чином, сума виграшу може зрости до 20000 раз. Зображення також виконує функцію «дикого» знака, що замінює будь-який інший. Нептун - найприбутковіший символ. При випаданні 5 зображень на активній лінії, виграш зростає у 5000 разів.

Sizzling Hot Deluxe 

Ігровий автомат «Сізлінг Хот Делюкс» від Новоматік має невимушений дизайн, приємний звуковий супровід, а слоти оформлені у вигляді класичних фруктів і ягід. В якості спеціального символу виступає зірочка - поява 5 зірок в одному ряду свідчить про збільшення виграшу до 250 разів. Роль самого низькооплачуваного знака дісталася кавуну — заповнення ягодою повної лінії збільшує виграш у 100 разів. 

«Sizzling Hot Deluxe» від Новоматік порадує коефіцієнтом, який випадає та може закріпитися за будь-якою лінією і збільшити виграш різних комбінацій. Інша особливість — у міру збільшення показника «Гарячого виграшу» зростає і множник виплат. У слоті також присутній автоматичний режим гри і ризик-раунд «червоне-чорне».

Columbus Deluxe

Columbus DeluxeІгровий слот «Колумбус Делюкс» від Новоматік, присвячений Христофору Колумбу і мореплаванню, має унікальний тематичний дизайн і приємний звуковий супровід. Автомат з типовим для австрійських розробників полем — 5 барабанами і 10 лініями. Кількість активних ліній, як і розмір ставок, регулює сам гравець. В аркаді «Columbus Deluxe» передбачена Автогра і безліч приємних бонусів.

Джекпот зараховується на рахунок гравця в тому випадку, якщо на полі з'явиться 5 портретів Колумба. Мореплавець виступає і в ролі Вайлда — замінює всі символи, крім спеціальних, на інші, що може допомогти створити на поле виграшну комбінацію. Вітрильник - це Скаттер. Поява 3 кораблів свідчить про зарахування 10 безкоштовних спинів. При випаданні Скаттер-знаків під час вільних обертань, бонуси додаються до поточних.

Mega Joker 

Класичний фруктовий автомат від Новоматік з яскравим, що привертає увагу, ігровим полем. Розширений формат сітки 5х4 демонструє регулярні виграшні комбінації. Головна відмінна риса аркади - 40 ліній для активації, з можливістю встановлювати будь-яке значення, кратне 10. В якості слотів «Мега Джокер» використовують фрукти, ягоди, цифру 7 та портрет Джокера — ключової фігури. Саме він виступає «диким», підміняючи собою будь-який інший існуючий в рамках гри символ, крім знака розкиду.

Як Скаттер виступає зірка. При її випаданні в будь-якому місці поля, комбінація зараховується слотом. Розмір виграшу залежить від кількості зірок: при 3-х символах становитиме 160 кредитів, при 4-х - 800 кредитів, при 5-ти — 16000 кредитів. Після кожного вдалого спина, аркада від Новоматік запропонує піти ва-банк і подвоїти виграш. Зробити це можна, взявши участь в міні-грі на удачу. Завдання гемблера — вгадати колір перевернутої карти. Якщо ставка зіграє - кредити подвоюються.

Just Jewels Deluxe 

Just Jewels Deluxe«Ювелірний» слот від австрійського провайдера Новоматік — один з найпростіших і доступних на просторах Інтернету. Його поле складається з 5 віртуальних барабанів і 3 рядів, а джек-пот становить 50000 кредитів. Для активації доступні 10 напрямків. В якості звичайних символів виступають дорогоцінні камені, знаком розкиду значиться євро — йому не обов'язково збиратися в ланцюжки. Джокер - корона, її поява приносить високий коефіцієнт х5000.

Головна особливість емулятора від Новоматік — специфіка виграшних комбінацій, які зараховуються не тільки з лівої котушки, а й з правої і посередині. Це значно збільшує шанси заробити солідну суму.

Як і в багатьох інших іграх Новоматік, в «Джаст Джевелрі Делюкс» є автоспіни, регулювання числа ліній і монет, а також ризик-гра на вгадування кольору карткової масті, що дозволяє до 5 разів подвоїти отриманий виграш. 

Sharky 

Ігровий слот від Новоматік «Шарки» відкриває перед гемблером безкраї Карибського моря. Привабливе тематичне оформлення точно відповідає назві автомата, а легка анімація підсилює ефект присутності в грі.

Функціонал аркади від австрійських розробників Новоматік елегантно простий і доступний для розуміння навіть новачкам. Ігрове поле складається з 5 віртуальних барабанів і 9 виграшних ліній. Кількість активних ланцюжків, як і розмір ставки, регулюється гравцем. Успішною вважається комбінація, в якій 3 і більше однакових знаків з крайньої лівої котушки. Головний герой — пірат — є джокером на ігровому полі, який додається до будь-яких символів у лінії, які співпали, за винятком Скаттер.

При появі зображення корабля та острова, гемблер отримує 10 безкоштовних спинів. В кінці виграшного раунду гравець може подвоїти суму натисканням на кнопку «Gamble» для участі в міні-грі, де належить вгадати колір карти. Гра порадує безліччю бонусних ігор, битвами з акулою та іншими приємними фішками

Dolphin's Pearl 

Dolphin's Pearl Новоматік продовжує дивувати гемблерів слотами з унікальним тематичним дизайном та звуковим супроводом. Морську тему продовжує «Перлина дельфіна». Під час обертання віртуальних барабанів, гравцеві належить познайомитися і з морськими мешканцями, які принесуть гроші своєю присутністю на ігровому полі. Трохи менш прибутковими будуть зображення букв і цифр. 

Ігрове поле складається з 5 барабанів, 3 рядів і 9 ліній. Кількість активних ланцюжків і вартість спина можна налаштувати окремо. Дельфін — це джокер в слоті від Новоматік. При появі 5 зображень на поле, гемблер отримує виграшний коефіцієнт до свої ставки в розмірі 9000. Також знак дельфіна замінює інші символи, крім Скаттер, і бере участь в комбінаціях з ними. Скаттером виступає зображення перлини. Поява 3 і більше перлин дає гравцеві 15 безкоштовних спинів. Кредити, отримані в бонусному раунді, збільшуються втричі.

Lucky Lady's Charm Deluxe 

Ігровий автомат Новоматік «Чарівність щасливої леді Делюкс» принесе не тільки задоволення від гри, але й удачу, адже протягом всієї гри гемблера будуть супроводжувати підкови, кролячі хвости, конюшина та інша «щаслива» символіка. Головна героїня — Фортуна, принесе найбільший коефіцієнт. Розробники Новоматік в черговий раз створили слот з приємною графікою та легким звуковим супроводом.

Ігрове поле складається з 5 барабанів і 10 ліній. Кришталева куля — це скеттер. Комбінація з 3 Скаттер-знаків дає 15 безкоштовних спинів з триразовим множником. Щаслива леді — це «дикий» символ, який замінює інші, крім кришталевої кулі, при цьому спрацьовує подвоєння поточного виграшу. При випаданні 5 однакових знаків із зображенням дівчини та максимальною ставкою на лінії в 100 кредитів, гемблер отримує 90000 монет. Як і у всіх слот-машинах від Новоматік, в «Lucky Lady's Charm Deluxe» передбачений автоматичний режим роботи та ризик-раунд.

Book of Ra Deluxe 

Book of Ra DeluxeІгровий слот від провайдера Новоматік «Книга Ра» тривалий час входить в топ найпопулярніших онлайн автоматів. Новачків привертає простий інтерфейс та зрозуміла панель управління, а досвідчені гемблери відзначають високий коефіцієнт повернення, чесну гру і різноманітність виграшних комбінацій з великим шансом на випадання. Слот складається з 5 віртуальних барабанів по 3 символа на кожному. Для активації запропоновано 10 ліній. Розмір ставки і номінал монет встановлюється індивідуально. 

Найприбутковішим зображенням в ігровому автоматі від Новоматік є відомий кіно-герой Індіана Джонс. Комбінація з 5 однакових персонажів говорить про зарахування джек-поту на рахунок гравця. Книга Ра виступає в ролі Вайлда, може брати участь і в інших комбінаціях, де вона буде замінювати інші знаки, крім джокера. Крім того, книга таємниць працює Скаттер — при випаданні комбінації з 3 і більше знаків Ра, гемблер отримує 10 фріспинів з довільним бонусним символом, який замінює інші знаки. В кінці кожного виграшного раунду гемблер може подвоїти отримані кредити в міні-грі.

Beetle Mania Deluxe 

Австрійська аркада від Новоматік «Манія жуків Делюкс» являє собою поліпшену версію однойменного ігрового автомата. Він був удосконалений не тільки зовні, але і функціонально. Онлайн слот присвячений жукам і комахам, оформленим в мультяшному стилі, які дають найбільший виграш за комбінації.

«Beetle Mania Deluxe» від Новоматік представляє ігрове поле з 5 барабанами по 3 символа та 10 лініями. Бджола — дикий символ, який використовується для заміни інших знаків в активному напрямку, крім спеціальних — жука та музичної ноти. Збіг 3 і більше зображень з нотою дають гемблер 10 фріспинів. При активації з'являється спеціальна пропозиція — жук на середньому барабані дає дворазовий мультиплейер на всі виграші. Як і в інших іграх від Новоматік, «Битл Манія Делюкс» передбачає автоматичний режим гри.

Провайдер Новоматік пропонує велике розмаїття онлайн слотів з унікальним оформленням, великими коефіцієнтами та виграшними комбінаціями. Представлений ТОП постійно поповнюється новими емуляторами, які ви зможете знайти в нашому казино Джокер Монарх. Заходьте і перемагайте!

  • Доступний платіжний метод - Visa | Гральні автомати Jokermonarch
  • Доступний платіжний метод - Visa Electron | Гральні автомати Jokermonarch
  • Доступний платіжний метод - Mastercard | Гральні автомати Jokermonarch
  • Доступний платіжний метод - Maestro | Гральні автомати Jokermonarch
  • Доступний платіжний метод - Lifecell | Гральні автомати Jokermonarch
  • Доступний платіжний метод - Vodafone | Гральні автомати Jokermonarch
  • Доступний платіжний метод - Kievstar | Гральні автомати Jokermonarch
  • Провайдер ігор - Endorphina | Гральні автомати Jokermonarch
  • Провайдер ігор - Microgaming | Гральні автомати Jokermonarch
  • Провайдер ігор - Playetech | Гральні автомати Jokermonarch
  • Провайдер ігор - Arictocrat | Гральні автомати Jokermonarch
  • Провайдер ігор - Igrosoft | Гральні автомати Jokermonarch
  • Провайдер ігор - Novomatic | Гральні автомати Jokermonarch
  • Провайдер ігор - Playson | Гральні автомати Jokermonarch
  • Провайдер ігор - Boongo | Гральні автомати Jokermonarch
  • Провайдер ігор - TomHorn | Гральні автомати Jokermonarch
  • Провайдер ігор - Amatic | Гральні автомати Jokermonarch
  • Провайдер ігор - InBet | Гральні автомати Jokermonarch
  • Провайдер ігор - Egt | Гральні автомати Jokermonarch
  • Провайдер ігор - Unicum | Гральні автомати Jokermonarch
  • Провайдер ігор - Qilin | Гральні автомати Jokermonarch
  • Провайдер ігор - NetEnt | Гральні автомати Jokermonarch
  • DMCA.com Protection Status